22. mail alustas Vormsi Vallavalitsuses raamatupidajana tööd Agle Romulus

22. mail alustas Vormsi Vallavalitsuses raamatupidajana tööd Agle Romulus. Meil on väga hea meel uue suurepärase kolleegi üle, kes aitab hoida valla rahaasjad korras. Aglega saab kõige kiiremini kontakti e-posti aadressil raamatupidamine@vormsi.ee.

Agle poolt ka väike tervitus ja tutvustus:

Tere, hea vormsilane!

Kirjutan Sulle esimest korda.
Olen alati armastanud numbreid ja numbritega kaasnevat korrapära, mistõttu olen töötanud suurema osa oma elust raamatupidamise valdkonnas. Oman finantsidega tegelemise kogemust nii suuremates kui väiksemates omavalitsustes. Unistasin
töökohast just väiksemas omavalitsuses, mistõttu julgesin kandideerida Vormsi valla finantsjuht-raamatupidaja ametikohale.
Mulle meeldib, kui mind ümbritsevad heatahtlikud inimesed toredas kogukonnas, mistõttu usun, et Vormsi valik on minu jaoks parim.
Loodan, et mõne aasta pärast saan öelda endale ja olen seda tõestanud ka Sulle, hea vormsilane, et see valik oli õige.
Kui Sul on minu kohta täiendavaid küsimusi või soovid mulle midagi öelda siis kirjuta julgesti!

Kirjutamiseni ning kohtumiseni
Agle Romulus

Vormsi