Vormsi vald otsib sotsiaaltöö- ja haridusspetsialisti

Eesti suurim väikesaar Vormsi otsib vallavalitsusse sotsiaaltöö- ja haridusspetsialisti, kelle hooleks on aidata kaasa Vormsi saare elanike elukvaliteedi ja toimetuleku paranemisele ning saare hariduselu korraldamisele. 

Vormsi on unikaalne paik oma kogukondliku eluviisi ja traditsioonide, teisalt uuendustele avatuse poolest. Vormsi vallavalitsuses tööle asudes on sinu vastutusaladeks:

  • sotsiaalse turvalisuse tagamine saarel, et kõigil inimestel oleks saarel hea elada kogu elukaare ulatuses; 
  • valla sotsiaalteenuste korraldamine, et Vormsi elanikele oleks tagatud kvaliteetsete avalike teenuste kättesaadavus;
  • Vormsi Lasteaed-Põhikooli jätkusuutliku arengu kindlustamine, et Vormsi kool jätkaks kogukonna südamena, kus lapsed saavad hea aluse haridusele. 

Spetsialisti tööks on nõustamine ja abivajaduse hindamine, teenuste arendamine, vallavalitsuse otsuste ettevalmistamine ja nende selgitamine, riigiasutustega suhtlemine, kogukonnaga vajaduste ja plaanide arutamine, arendusprojektide koostamine. Täpsemad ootused ja kandideerimise info leiab Vormsi valla veebilehelt: https://vormsi.ee/valitsemine/tule-toole/

Kandideerimiseks saada aadressile vv@vormsi.ee oma elulookirjeldus ja lühike motivatsioonikiri, milles kirjeldad kuidas saad oma kogemusega Vormsile kasulik olla. Ootame seda kuni 20. augustini.

Rohkem infot: Maris Jõgevalt 5342 1726, maris@vormsi.ee

Jaga
Vormsi